När morgonen gryr…

…kommer jag sova gott.
Klockan är över midnatt men jag kan inte sova. Jag njuter av att sitta i förtältet och njuter av lugnet och friden som råder på campingen. Barnen sover gott i sina sängar och Sid sover så när han kan Alfred. 

Det är semesterkänsla i hela kroppen. Inga måsten, inga väckarklockor, inget planerat utan bara oplanerade dagar framför oss. Det är så härligt att jag vill inte missa en enda sekund av tiden. Jag vet inte när jag senast verkligen njöt så här av en semester. Kanske är det medicinerna, kanske är det mindfulness’en som jag övat in eller kanske är det för att jag inte är så stressad i år att det tar flera veckor att stressa-av. Ja inte vet jag och inte bryr jag mig, jag har fullt upp med att må väl.
DSCN0756DSCN0765 DSCN0768

Jag tar mig tid att titta på himlen och se hur molnen spelar över oss. Moln är så rogivande att titta på.
DSCN0759 DSCN0784

Jag tar mig tid att dofta på blommorna och njuta av dess skönhet. Jag tar mig tid att gå rundor med Sid och låt honom få den tiden han behöver för att lukta. Lite som i The Kingsman när taxin kör själv, enjoy the ride typ. 
Semester alltså, det borde man få i 6 månader, två gånger om året. hehe
nu ska jag allt sova för nu drar det i ögonlocken

2 kommentarer

  1. Härligt! Fast det verkar blåsa på er idag rapporterade maken som kom ner igår. Själv njuter jag av två tysta dagar hemma innan jag beger mig ner i morgon.

    • Jodå det blåser och regnar, bara 14 grader. Vaknade irriterad men ska ägna dagen åt att läsa böcker så egentligen så gör det ju inget att det regnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.