När nere blir uppe och uppe blir nere

Imorse vaknade jag och var helt motivationslös men något hände under dagen. Vi storhandlade, lagade mat, nattade barnen och möblerade om. Ja så kan man ju också roa sig en måndagskväll. Vardagsrummet blir kanon nu när mitt lilla skrivbord har fått flytta ner från sovrummet.

20130916-215441.jpg
Ja hur det blir i sovrummet är ju förstås en annan historia men det blir nog bra. Vi är rätt bra på det här med att förnya oss utan att köpa nytt. Jag gillar’t!
Nu ska här pillas och piffas så mysfaktorn blir hög!

Ursäkta bildkvalitén men min kamera är någonstans i röran och jag orkar inte leta upp den så det fick bli ajFånen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.