När rosorna välkomnar mig hem

När rosorna välkomna mig hem blir jag varm i hjärtat. Jag tror det är min favoritstund på dagen, när rosorna välkomnar mig hem och jag får se allt som hänt under dagen.

Constance Spry heter klätterrosorna som jag har vid uteplatsen på framsidan. Constance Spry var David Austins första ros. David Austin är en känd brittisk rosskapare/odlare som har tagit fram många otroliga rosor. Fast det vet kanske ni redan visste, jag gjorde inte det utan fick googla fram varför det kallades för Austinrosor.

http://emschen.se/wp-content/uploads/2018/06/img_1851.mov

Jag är så nöjd med vår uteplats.

Både Astrid Lindgren rosen och Karen Blixen rosen står med knoppar. Men min vackra midsommarros som alltid brukar slå ut med stora och mörkcerisa dubbla blommor verkar inte må så bra i år. En blomma har slagit ut men den är ljus ljus rosa, nästan vit, och typ vissen redan innan den är fullt utslagen. Undras varför det blivit då.

Så här brukar den se ut men inte i år inte. Så tråkigt.

Men pionerna blommar iaf.

Och om jag har tur så får jag en blommande Dahlia i år.

Jag är så glad för min trädgård, så tacksam när rosorna välkomnar mig hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.