När sista andetaget faller

20120509-222549.jpg

Ikväll har en fantastisk kvinna tagit sitt sista andetag. Det var en lättnad att sista andetaget kom då den sista tiden har varit full av smärta och medicinering. Nu får Berit andas fritt och slipper sin smärta, hon får träffa alla andra nära och kära som tagit sina sista kliv på jorden.
Ja jag tror fast på ett liv efter detta. Inte för att jag är extremt religös utanför att livet blir lättare att leva om jag har övertygelsen att alla de som fattas mig får jag träffa igen när det är min tid att ta mitt sista andetag.

Kvar finns nu ett stort tomrum då Berit var en kvinna som kände alla och då menar jag verkligen att hon kände a l l a. Hon var en kvinna med stort intresse i sina medmänniskor och med stor godhet inom sig. Jag har firat många födelsedagar, påskar och några juldagar i Berits hem. Tillsammans har vi sett den finaste av flickor växa upp och bli en tonåring. Älskade TulleMulleGurkeSnurkeLurkan

Kvar står också en man utan sin fru, två söner utan sin mamma, två svärdöttrar utan sin svärmor och en underbar flicka utan sin farmor. Det kommer bli en svår tid för de alla men jag tror att de innerst inne är glada över att Berit slipper lida mer men sorgen måste få sitt utrymme. Låt ilskan komma, låt tårarna komma och minns Berit som den kvinna hon var. Så länge vi minns henne lever hon vidare.

Vila i frid Berit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.