När tröttnar man?

20121025-074516.jpg

20121025-074510.jpg

Jag vet personer som bor på hotell ofta i sitt jobb och dom hävdar att det inte är så himla käckt att efter ett tag.
Efter ett år med resor till Sthlm funderar jag nu på när? När slutar det vara skönt att bo på hotell? Jag köper att det är skittrist att lämna sin familj vecka efter vecka men det är galet skönt att inte behöva bry sig om att bädda sängen, frukosten, städning osv. Så när tröttnar man på att bo på hotell?

3 kommentarer

  1. Instämmer med ovan. SJälv reser jag mest dagsresor till Norge när jag reser i jobbet men när jag väl bor på hotell njuter jag nästan absurt mycket av att få sova alldeles ensam. Och äta frukost i tystnad med en god bok. Mmmmm…. Men själva resandet tycker jag är fruktansvärt trist. Upp tidigt, Arlanda, flyg, Gardemoen, möten, Gardemoen, flyg, Arlanda, hem. Ganska ocharmigt faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.