New day dawning

20120830-081416.jpg

Tänk att en hel vecka nästan har gått. Var har dom dagarna tagit vägen? Livet rullar på som ett löpband och jag försöker lära mig springa.
I höst ska jag lära mig mycket, i höst ska jag utvecklas och växa. I höst ska jag läsa kurser på jobb som är så långt borta från Barn- & Fritidsprogrammet som man kan komma. Det häftigaste är inte att jag kan, det häftigaste är att jag är där med en självklarhet. Inget tvivel på att jag hör hemma på utbildningen och det är häftigt. Fake it til you make it funkar verkligen! När jag började mitt jobb på SKV så fick jag verkligen lura min hjärna till att tro på mig. Det gick hyfsat snabbt och ja idag gillar jag att läsa lagar. Med andra ord tro på dig själv och du kommer klara det!

Ikväll efter jobb blir det till att besöka Fuffeland igen för att skratta högt, skratta mycket, äta gott, dricka gott och ha trevligt med människor jag tycker om. Jag ska även träffa en fin kvinna som jag har gjort något oerhört elakt mot, jag misstog henne för att vara hemskare än den elaka styvmodern i Askungen. Huvva! Ikväll blir det ett stort förlåt och sen kommer vi skratta gott och kalla henne för wannabe’n. Haha

Imorgon lovar jag att det blir bildkavalkad. Ni har ju inte sett bilderna från Diggiloo än och så kan vi inte ha det.
Idag finner ni mig mest på Instagram msEmschen och där lovar jag visa spännande bilder från min kurs. En lite bild på materialet för intern koncernförsäljning kanske lockar. Hehe

5 kommentarer

  1. Lycka till Emma. Du kan det är jag övertygad om. Det är viktigt det där med att intala sig själv att man kan. Magda tvivlar starkt på sig själv. -Jag får inget jobb. Ingen kille vill ha mig. Varför har jag fått allt detta? Jag vill vara som alla andra. Jag vill inte ha adhd/dyslexi/dyskalkyli. Då kan jag bara spänna ögonen i henne trots att hon inte vill möta min blick, hålla om henne och säga:-Du KAN göra och bli precis vad du vill. Du måste bara hitta ditt sätt att klara av det. Det som är rätt för bara dig.

    Kram

  2. Underbar text på tavlan. Det stämmer så bra, att våga prova är kanske både farligt, onödigt och omöjligt. Men det vet man inte innan man testat.
    Vad härligt att åka till Fuffe land igen, blir allt lite avundsjuk när jag ser bilder därifrån. Men någon dag kanske jag också hamnar där:)
    Ha en helt underbar kväll!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.