Noll koll, som vanligt

20120531-073303.jpg

Som vanligt har jag noll koll eller ko nu har jag koll men när vi meddelade fsk om barnens tider hade jag noll koll. Så nu sitter jag här i Malmö en timme innan vi ska träffas.
Nå ja det blir en frukost på Starbucks (ja jag har nästan övergivit EH helt) och det är inte fy skam.

Vad är det med sommar och svensk musik? Jag lyssnar på svensk musik året om men på sommaren är det nästan bara svensk musik. Peter Lemarc, Anna-Lotta Larsson, Lisa Nilsson, Mauro Scocco, Simson DuPont, Svante Thuresson, Monica Zetterlund, Tomas Ledin och skivsamlingar som absolut sommar och svenska visor. På sommaren blir jag som mest svensk. Jag älskar traditionerna, jag älskar semestra längst svenska kusten, jag älskar de småländska urskogarna, jag älskar sillen och potatisen, jag älskar campinglivet och jag älskar kvällsdoppen i havet vid Klitterhus i Ängelholm och jag älskar ett still sommarregn. Jag älskar den svenska sommaren

20120531-073941.jpg

Just nu lyssnar jag på http://open.spotify.com/track/4jyDsdBFVp9kpeptG1hKEk

1 kommentar

  1. Det är sådant som man kan vända till vardagens guldkant.

    Som du skrev igår på FB. Det finns två sidor. Det gäller bara att välja ur man ska reagera på saken. Antingen bli irriterad över en timme för tidigt eller njuta av lugnet som plötsligt kom.

    Starbucks. <3 Jag måste åka till Malmö. Men jag hittar ju inte annat än där vi brukar gå. Du kanske kan visa mig och tjejerna lite gulklimpar någon gång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.