Nu kommer det roliga!

20120610-094040.jpg

Min kropp värker, kontorsråtta + fysiskt arbete = träningsvärk. Haha Men idag börjar det roliga! Nu ska rummen fixas till. Ett besök på det stora blågula varuhuset (som får mig att tänka på den här fina bloggerskan och även den här finingen) för att inhandla en säng och lite annat smått och gott. Kanske att jag handlar tyg också eller så handlar jag det i Höör, vi får se.

Vilken kärlekshelg jag och Kärleken har haft! Jobbat tillsammans hela gårdagen, skrattat i mängder, ätit god middag på tumanhand, sovit en hel natt utan att bli väckta, ätit frukost på kondis och sen fortsätter dagen med att vi ska göra saker tillsammans. Sådant här behövs verkligen när man är småbarnsförälder!

20120610-094034.jpg
Bilden hittade jag Pinterest men eftersom jag inte riktigt hänger med på hur det fungerar så hittar jag inte bilden igen så jag vet inte vem den tillhör. F’låt!

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.