Nu kör vi

Sista veckans första dag har börjat så nu har jag bara fyra morgnar kvar innan det är två veckors semester. Fyra morgnar går snabbt eller hur?

Jag måste försöka hitta tid till Harmoni för naglarna är så långa nu att dom knäcks vilken dag som helst. Håret skulle behövt en genomgång och jag behöver få prata skit med fina Ina. Höra hur det är för henne att ha bebislivet igen och göra mig mer sugen på en trea (ain’t gonna happen).

För två år sen var jag fet som en övergödd valross, tyckte det mesta var rätt pissigt, gnällde mycket, sov dåligt och hade ont.

20120709-065346.jpg
Men det var det värt för vi fick världens finaste Alfred. Älskade unge mitt hjärta bubblar över av kärlek. Två år? Min lille skrutt blir snart två år. Ingen bebis längre utan en lite kille med smak på livet och ett humör som hade skrämt en sjöman. Haha Underbara lille skrutten.
Vad köper man då till en Alfred? En springcykel funderar jag på, en vanlig cykel med stödhjul funderar pappan på. En kattunge funderar farfar på. Haha Ain’t gonna happen Lasse!

En helt vanlig dag idag alltså. Den går snabbt och snart sitter jag här på tåget.
Trevlig måndag och du, gör något trevligt med dagen!

2 kommentarer

 1. Trevligt och trevligt…men jag ska göra nytta iaf. Packa, städa, packa, städa, packa, städa och sen rasar jag urlakad i säng i kväll.

  Pussa min älskade Klimp …och hans bror!

 2. Håller tummarna att veckan svischar förbi!! Är också inne på sista och tror aldrig jag har längtat så efter att få semester!!

  Har iofs inte haft så många sommarsemestrar i mina liv eftersom jag jobbat extra under studier och sedan fött barn varannan sommar ; ) !

  Varför blir det ingen trea? Hur vet du det? ; )

  Ultraljud här idag! : ) Längtar med skräckblandad förtjusning!

  Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.