Nya tag på en måndag

Varför börjar man jag alltid på måndagar? På måndag ska jag börja ett bättre liv, har jag tänkt de sista dagarna. Nu är måndagen här och det bättre livet ska börja men framför allt hållas kvar. Det bättre livet för mig är att jag ska bättre, på alla plan.
För att må bra behöver jag känna att mitt hem är vackert. För att må bra behöver jag slippa min värk och stelhet. För att må bra behöver jag att vi, min familj, har kul och är tillsammans.
Så idag börjar det bättre livet. En morgonpromenad på 40 minuter för att handla frallor, tog en liten omväg. Lite småfix för att hemmet ska kännas bättre. Ett projekt för att det gör mig glad och trädgården snygg.

Jag gillar ett bättre liv!

20120813-111205.jpg

3 kommentarer

  1. Min måndag blir tisdag, imorgon är det dags att återgå till rutiner och att lägga till lite nyttigheter i rutinerna.
    Kämpa på!
    Kram
    L

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.