Nytt år, nytt jag…

Ja så var det snart nytt år vilket innebär att man ser väldigt många statusuppdateringar på FB om att nu är det nytt år, nytt jag och ny livsstil. Det är rätt tröttsamt för jag tror vi är många som tänker att ja ja det hörde vi förra nyår också. Fast jag tycker ändå det är rätt skönt att man har den inställningen inför ett nytt år. En inställning om att man vill bli bättre, man vill mer, man vill utvecklas. Det kan väl inte bli tröttsamt? Det är otroligt positivt att man år efter år vill satsa på sig själv. Jag brukade inte göra det, jag har väl egentligen inte riktigt trott på att jag kan bli bättre, att jag skulle bli bättre för att kämpade en stund utan att jag skulle bli bättre genom att man växer och blir äldre. Nu förändras allt det för nu kan jag inte längre trygghetsknarka. 2016 måste bli året då jag hittar ett nytt jag, där jag utvecklas, där jag blir bättre. Den 1 januari är jag inte längre statstjänsteman, jag är privatperson alla timmar på dygnet vilket jag inte har varit de sista nästan 15 åren. Jag måste hitta ett sätt att må bra så jag orkar att utvecklas så att jag blir bättre på att skapa mig en inkomst för egen maskin. Så ja 2016 är nytt år och nytt jag.
DSC_9076

Jag försöker hitta ett sätt där jag kan dra ner på medicinen som jag tar för att minska värken och eksemen. Sedan i lördags tar jag fler tillskott än vad jag har gjort i hela mitt liv, jag dricker Aloe Vera juice och jag försöker tänka igenom mina val noga. Jag har tagit beslutet att inte vara anställd längre och då krävs det disciplin för att få ihop vardagen, jag vill inte bli en soffpotatis som lever på samhället. Jag vill må bra både i kroppen och i knoppen. Jag vill inte tvivla på mig själv hela tiden längre. Så jag har bestämt mig för mig att gå hos coachen i 6 månader och under den tiden även ha en coach för min kropp d.v.s. en tränare. Jag har inte riktigt lust att gå på gym och träna så jag tycker det är ypperligt att jag kan träna hemma. Jag får “PT i en box” och möjligheten att jobba i min takt men ändå med träningskompisar som peppar och stöttar när det känns trögt. Det låter verkligen som något som passar mig, något som kan fungera för mig. Att jag sen med detta även får möjligheten att en dag ha detta som mitt leverne är så sjukt häftigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.