Ohana-lördag på Landön

Ohana-helg på Landön är en tradition som min kära systeryster började med för två år sedan.

Det började som Langos-lördag men detta året ändrade vi det till Ohana-lördag då systeryster inte orkade med att göra Langos till 25 pers som vi blir när storfamiljen samlas. Annors (Affes smeknamn på systerysters man) är sjuk, inlagd på sjukhus t.o.m. så det kändes självklart för oss att själva ta med mat.

Det regnade en del men det hindrade oss inte från att få en härlig lördag med skratt, samtal och lek. 4 barn under 4 år och tre hundar gjorde att det blev lite upptäcktspromenader när benen var fulla av spring. Själv njöt jag av att vara på mitt älskade Landön igen.

Efter några timmar var vi trötta, mätta och fyllda av familjekärlek. Tänk att vår lilla familj, mor & far, Anna, Gerda och jag har växt till denna stora familj. Det gör mig varm i hjärtat och får mig att tänka på alla familjeträffar som vi var på när jag var barn, både i Sövröd hos farmor & farfar och i Rydaholm hos mormor & morfar. Tänk att mina barn också får uppleva detta myller av folk som alla älskar en.

Ohana

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.