Om jag hade

20130806-065715.jpg

Ni vet hur lätt det är att säga om jag bara hade haft skulle jag… Det är lite kul med sånt tänk, tycker jag.
*Om jag bara hade varit smal då hade jag inte mått dåligt av att shoppa jeans. Nähä men då kanske jag ska se till att bli smal då för det går ju faktiskt att ordna.
*Om jag bara hade haft ett större hus så skulle jag vara mer kreativ. Jaha men då kanske jag ska börja leta efter ett större hus för det går ju faktiskt att ordna.
*Om jag bara fick tid skulle jag… Ja denna punkten är ju utan tvekan den svåraste att ordna. Mer tid kommer jag aldrig få men jag kan prioritera tid till det jag vill. Det är svårt, det kräver balans och uppoffring. Att få tid till det jag vill är betydligt viktigare än att bli smal och få mer utrymme. Att få tid till sånt som jag vill göra och därmed mår bra av, det påverkar allt. Att skapa mig tid till rätt saker kommer bli mitt nya mål!

20130806-065812.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.