On My Way

20120630-100703.jpg

Tänk så otroligt fantastisk bloggvärlden är. Idag är jag på väg in till Malmö för att träffa några av mina favoritbloggare (åh jo Katarina du räknas in där för du ska börja blogga så det så!) som jag har förmånen att även kalla för vänner. Det gör mig varm om hjärtat
Idag blir det skratt och massa pladder med Emma, Tindy, Annika och Katarina. Det ryktas att Fru Sederblad ska titta fram bland skuggorna men det kanske är till kvällen stora tillställning då jag tyvärr inte kommer vara närvarande. Det är nog lika bra att jag inte är med på kvällen för jag är en ordentlig flicka som inte dricker sprit, inte är uppe sent på kvällen och jag vill helst smälta in i väggen så jag inte märks så nä det är nog bäst att jag inte följer med. Höhö
Om nu Jenny-Penny skulle kommentera och ha en annan åsikt så lyssna inte på henne för hon lider av feber stackar’n så hon är alldeles förvirrad nu. Hehe

Åter till Fru Sederblad, jag hoppas lite så där i hemlighet att hon kommer redan nu. Jag är nämligen lite nyfiken på henne. Alla pratar så gott om henne och när jag har läst hennes blogg så är den full av sådan där humor som finns mellan raderna. Anledningen till att jag är så nyfiken på henne är för att jag blandade ihop hennes kommentarer med en annan fru som jag verkligen inte är förtjust i. Jag vill därför träffa Fru Sederblad så jag kan sluta tänka på fruarna i samma tanke. Misstänker att jag inte träffar henne idag men det kommer fler tillfälle.

Nu är jag snart i Malmö, jag ler redan.

6 kommentarer

 1. Fusk – att redan i inlägget skriva att min ev kommentar kommer att vara feber-svammel! *s* Men visst – jag håller iiiiinte riktigt med av beskrivningen av dig – varken när du e nykter eller när du har druckit! Synd att du fick vin igår, eftersom du tydligen har slutat dricka! *fniss* Men jag hoppas ändå att du får en trevlig dag i Malmö med flickorna, så ses vi nästa vecka! 🙂 Kram

 2. Ja, katarina lovade att börja blogga på Emmas event i Malmö ju! Vad hände med det, hälsa henne att jag känner mig mucho besviken! Vart är hon???:P

 3. Jo, men visst tittade fru Sederblad fram bland skuggorna. Men jag dök inte upp förrän till kvällen. Och jag fick berättat för mig att du blandat ihop mig med en annan fru. Fy, fy på dig! Det finns INGA likheter mellan mig och den andra frun, det lovar och svär jag på. För att bevisa detta bjuder jag härmed på fika nästa gång du är i Malmö. Så det så!

  Vad gäller Katarina så lovar hon fortfarande att börja blogga ;-)…

  Och du gick verkligen miste om en helt galen kväll!

 4. Såååg sååå trevligt ut på de andras bilder! Den restaurangen åker jag förbi varje måndag-fredag, såg att de hängde upp takdraperingen i fredags 😉
  Om ni har plats för en till nästa gång, så hakar jag gärna på 🙂

  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.