Operation rädda hemmet

Idag är kärleken på rally, co-driver till Johan. Herregud vad han kommer ha skoj och få åka. Själv tänkte jag att jag skulle påbörja operation rädda hemmet. Det är väldigt tydligt bevisat nu att om inte jag plockar hela tiden när jag är hemma så vinner hemmet och sväljer huset med hull och hår. Tänk att fyra personer kan stöka till det så på en vecka. *skakar på huvudet* Dessutom så har jag en hög med sängkläder som måste tvättas, en madrass som måste tvättas men inte värre än att den torkar till natten. Hur gör man det? Jag kan berätta att det var inte mysigt att vakna mitt i natten i en rejäl blöt pöl. Ska han tvunget kissa i en säng så kan ha väl kissa i sin egen, det är lättare att sova tre i vår säng än i hans…

Idag ska jag också försöka hinna med en sväng i Höör. Jag behöver lavendel och kanske någon annan blomma också. Jag behöver ost till kvällen, kött till middagen och lördagsgodis till pojkarna. Tänkte även passa på att köpa ett nytt doftljus men det ställer till lite problem för jag vill helst ha Klintas ljuvliga ljus men av någon anledning beslutade Lisa att det bara skulle vara en affär i Höör som skulle få sälja deras sortiment och då valde Lisa affären som är fullständigt omöjlig att ta in en barnvagn i. Mitt val är då att köpa ett annat doftljus (Village Candle) i den farliga affären Living like Milton eller försöka lämna bort barnen och gå in i den mindre farliga affären vars namn jag aldrig kommer ihåg och köpa världens bästa doftljus. Dagens i-landsproblem

Kanske skulle lämna bort barnen någon timme och även göra ett besök i den nya affären i Höör. Farligt farligt
Det här tåls att tänkas på gott folk.
Får nog ringa älskade ( )-na…Gratis reklam till Klinta? Absolut! Klinta drivs av Lisa, en f.d. skolkompis till mig, en ung företagsam kvinna från Höör. Sådant förtjänar all push det kan få!
Heja alla ni företagsamma kvinnor!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.