Over and out

20120503-003438.jpg

Så var D-day äntligen slut. Mellan sju och tio var det riktigt tungt men efter tio vaknade jag till. Tur man har härliga kollegor som piggar upp en.

Jag slutar aldrig förvånas över att så många väntar in i det sista med deklarationen. Vem vill sitta vid midnatt med papper, siffror och skatteregler? Jag har full förståelse för att man drar sig för att fylla i en K10:a men om jag hade varit tvungen att göra det så inte sjutton hade jag valt att göra det mitt i natten.

Tack vare en fin kollega fick jag skjuts till stationen. Micke tyckte inte att jag skulle gå. Jag gläds av vänlighet.
Tyvärr verkar inte Skånetrafiken ha förstått det här med vänlighet för de verkar vara på väg att motarbeta mig. P.g.a ett strömfel går inga tåg mellan Höör & Hässleholm. Kan ju tyckas som det inte berör mig eftersom tanken är att jag ska hoppa av i Höör men vis av erfarenhet vet jag att sådant här brukar innebära förseningar och inställda tåg. Jag hoppas på att Skånetrafiken överbevisar mig.

Jag längtar tills jag landar i min säng

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.