Påskens tema

Så blev det då äntligen påsk. Ett tag var jag osäker på hur det skulle bli denna helgen. Skulle vi träffa någon vi håller av och skulle där bli några påskägg till pojkarna? Det blev både träff med familjen mina älskade ( ) och barnen fick påskägg av mormor & morfar, Nellan & co och givetvis av oss. Jag vill att mina barn ska växa upp och minnas högtiderna som en rolig stund då man träffade massa folk, åt gott och hade roligt. Så som jag minns högtiderna. Tyvärr blir inte alltid livet som man önskade sig men då är det banne mig upp till en själv att se till att göra det till det man vill. Man kanske inte kan få det exakt som man vill men man kan få det riktigt bra ändå.

Det blev några påskfoto och jag råkade visst fastna i High-Key. *s* Ärligt talat så är det med vilje som jag gjort varje bild i samma metod. Om jag gör det tillräckligt många gånger på rad så kanske jag minns det till nästa gång och inte behöver slita mitt hår och idiotförklara mig själv för att jag inte kan minnas.
Det är Nellans fel alltihop. *s* Jag tänkte jag skulle göra en fin bild till henne och High-Key var det första som poppade upp i huvudet på mig.
Vad säger ni? Tror ni NellisPellis blir glad för bilden? Tror jag ska leka lite till med den innan jag säger att den är klar.

Påskaftonsmiddag

Jag undrar om inte det är så att vi startade en ny påsktradition för oss igår. Grillat och potatisgratäng. Det var supergott och verkligen mer uppskattat av mina tre pojkar än traditionell påskmat (tyvärr).

Till pojkarnas glädje fick dom påskägg och fick lov att äta mycket godis i mängder.

En favorit tekopp. Kan nästan höra brittiskan och känna doften av London när jag tar i denna tekopp.

Gammelfarmor Annas (Antes gammelfarmor) porslin används flitigt i vårt hem. Jag tycker det är en mycket vacker kaffeservis och räddade det i Antes stor låtosskastasåmycketsomsmöjligt-röjning när vi gick från två hushåll till ett.

Förlovningsskålarna som jag tycker väldigt mycket om och till våfflor måste man ha grädde och sylt, iaf om man frågar min sambo.

Min älskade skrutt <3

Mina älskade barn med min älskade far.
Pojkarna har lidit av mormor&morfar-abstinens tror jag för oj vad det tjatades hela dagen närkommermormorochmorfar? kommermormorochmorfarnu? klockanniofemtonniokommermormorochmorfar.
Jag minns hur det var som barn att stå i kökssoffan, tittandes ut genom köksfönstret och suckande fråga mor för tusende gången närkommermormorochmorfar.

Så blev det då påsk och mina barn fick ännu en högtid träffa familjen, äta gott och skratta mycket. Precis som det ska vara

2 kommentarer

  1. Vilka otroligt fina bilder. Jag håller absolut med dig angående högtiderna, Vi har också haft både vänner o familj här och barnen har fått både påskägg o påskpresenter 🙂 Älskar högtider med god mat o härligt sällskap!
    Önskar er god fortsättning på påsken!
    P.S Tur du räddade servisen, den var jättefin 😉 D.S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.