Räddande ängel

20120712-210437.jpg

Jag har så ont i min rygg idag och beklagade mig på ansiktsboken att det inte funkar att städa då. Finaste Malin erbjöd sig då att städa vårt hus! Så ikväll sitter jag helt avslappnad i soffan och njuter av kvällen. Hemmet doftar gott, hemmet är rent och nästan allt ligger där det ska ligga.
Jag har världens bästa svägerska! Hoppas ryggen är bra imorgon så jag kan laga något riktigt gott till henne och Challe imorgon. Ska bli riktigt trevligt att sitta och flabba med dom hela kvällen.

Tack Malin!

4 kommentarer

 1. Krya på dig!

  En helt annan sak, ska mot Höör i eftermiddag och ska bla in i leksaksaffären som ska vara fin. Nåt mer jag ska passa på att besöka?? Lite lätt desperat efter en klänning med!

  • Falkenklevs som ligger i svängen innan torget är bra sen är där Laroth Stedt som ligger på hörnan vid torget. Nere längst inne på Ica ligger Style by M som har snygga kläder men jag har inte varit där på länge så jag vet inte vad hon har idag. På Ica har du Korgcenter som har massa fina inredningssaker och fina tyger. Sen bara måste du in till Linda på Living like Milton som ligger vid samma torg som Kulturhuset Anders.
   Om du beger dig till CityGross så ligger där Navet som har olika affärer, klädesaffärer, tygaffär, inredningsaffärer och barnaffär. Sen måste du besöka Köpmanshuset som säljer doftljusen/massageljusen jag älskar (Klinta & Co.), ligger inne i stationshuset. Sen har vi Vilda Matilda som är en barnaffär. Kvalitén på kläderna är så där (beror på märke) men dom har fina leksaker!

   Höör har rätt mycket att erbjuda!

   Ha det så mysigt! Vi kanske ses på byn för jag ska ut och handla lite. 🙂
   Kram

 2. Får se till o ha gott om tid helt enkelt! Fast nu har jag semester så gott om tid har jag gott om : ) ! Känns så idag iallafall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.