Rallyänka i Karlskrona

20120602-121925.jpg

20120602-121932.jpg

Idag är jag rallyänka. Idag är jag rallyänka i Karlskrona! Härliga, älskade Karlskrona! Vi har gått de dryga tre kilometrarna in till stan för en lunch på Mackedonkan. Barnen älskar det och jag har faktiskt hittat något som är riktigt gott (för att vara snabbmat). Chicken select heter det och är friterad kycklingbröstfilé, inte friterad som nuggetsen utan mer som den hade haft cornflakes i frityrsmeten. Gott faktiskt.

Sen blir det väl en runda i stan och en glass innan vi går hemåt igen.

Åh vad jag älskar Karlskrona!

3 kommentarer

  1. Köper alltid kyckling på Mc.. Selecten är god, men jag tog fel dressing.. Nästa gång ska jag testa Wrapsen.
    Hur är vädret idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.