Så dumt

20120825-112439.jpg

Igår ville jag inte gå och lägga mig så jag stannade i soffan. Dumt mycket dumt för när jag väl gav upp så var klockan två vilket innebar att jag inte skulle få många timmars sömn. Så nu sitter jag här och är så trött att jag inte ens orkar dricka kaffet framför mig. Illa!

Idag ska barnen till farmor och bonusfarfar för jag och Kärleken ska iväg på kuligheter. Kuligheter dom innebär problematiska kläder. Kläder som passar i sommarväder, kläder som passar i regnväder, kläder som är bekväma, kläder som är snygga, kläder som fungerar helt enkelt. Har jag några sådana kläder? Ja kläder kan jag nog sno ihop men skor? Vad i hela friden ska jag ha på fötterna? Önskar att jag hade haft ett par snygga gummistövlar för då hade jag kunnat ha klänning och gummistövlar och det tycker jag är både kul och snyggt. Jag måste verkligen köpa fler skor som är både praktiska och snygga. Jämmer och elände jag måste shoppa. Hehe
Fast det hinner jag ju inte idag.

Kärleken är inte klok någonstans. På köksbordet är det nu massa små skruvar och massa andra delar för han har delat ett PS3 som craschat fullständigt. När han öppna det så dog jag en smula för fy så äckligt! Fullt med damm överallt! Jag beordrade Kärleken att damma all vår elektronik så dom inte blir lika äckliga. Fy så rääääligt!

Men nu ska kaffet drickas upp, tvättmaskinen tömmas och laddas igen. Om några timmar ska vi sitta i bilen och då ska allt vara klart. Oh my

Trevlig lördag gott folk

Ja just det ja det har jag glömt berätta. Jag ska genomgå en stor förändring i höst. En kul sak som jag funderat ett tag på och nu har andra gått in och fattat beslutet åt mig. Hur kul som helst!

5 kommentarer

  1. Nu blev jag nyfiken! Förändringar är nästan alltid bra, de leder framåt och förhoppningsvis vidare till något bättre.
    Så lycka till med din förändring!

  2. Så dum brukar jag vara också. Sådär att jag inte går och lägger mig. Kräkjobbigt dan efter tyvärr… 🙂

    Spänningen stiger..tänker du avslöja snart vad som är i görningen?

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.