Så ska det vara!

Idag hade jag utvecklingssamtal på förskolan så jag hade förmånen att hämta hem den lille marodören. På vägen hem fick han de vi mötte till att le stort då han högt och tydligt sjöng Nanananana whatefosaj. Det är så sött när barn ska sjunga på engelska. Någon av er som kan klura ut vad det var han sjöng?

IMG_6646.JPG Min färgglada gosse!

Väl hemma så åt vi middag tillsammans vilket är bland det viktigaste för mig att vi alla kan sitta ner och prata om hur dagen varit.

IMG_6654.JPG
Vi ritade, klippte, klistrade och bara pratade. Så himla gott att få den där stunden med Alfred.

IMG_6651.JPG
Kvällen avslutade vi med att läsa ur två Super-Charlie böcker vilket är pojkarnas favoritböcker just nu.
Jag önskar mig fler sådana här dagar!
Jag måste omprioritera mitt liv!

IMG_6518.JPG

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.