Så VAB:ar vi

Igår var Kärleken hemma med Pricken, då ville Pricken ligga i soffan och titta på film så det fick han så klart. Idag är jag hemma med Pricken och vad tror ni väl att han vill göra idag? Precis ligga i soffan och titta på film så det får han så klart. Problemet är bara att jag inte får vara med, vi har inte tillräckligt många soffor säger barnen som ligger i vars en soffa och är galet nöjda. Så nu ligger jag i min säng och tänkte göra som i Göteborg och titta på ett avsnitt Perception på ViaPlay fast det finns nog en viss risk att jag somnar. Min säng är så skön!

20140228-064218.jpg

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.