Saknar er

20121130-071123.jpg

Nu är jag så trött på det här med blogspot att jag snart ger upp bloggeriet. Jag vill ju kunna kommentera hos er! Saknar att prata med er! Tess med sin två bloggar där jag finner skratt, klokheter och blir knuffad in i rätt bana när det är tungt med det du sänder ut är det du får. Kicki som inspirerar mig så mycket, jag var färdig med den svarta inredningen men nu har jag ett schackrutigt golv i hallen och gråa mattor i vardagsrummet. Annika som jag tycker så galet mycket om, fina Annika. Nicole som så öppet berättade om sin ridolycka som gjort livet svårt för henne. Frida som har haft inbrott och behöver uppmuntras. Lotta som får mig att växa som fotograf (hobbyfotograf i skillnad från Lotta som lever på det). Ja och alla ni andra med blogspot-bloggar, jag saknar att kunna prata med er!

För att få ihop timmarna på dygnet utan att någon ska bli lidande så bloggar och läser jag bloggar nästan uteslutande från AjFånen eller Grodan. Då kan jag göra det varsomhelst och närsomhelst men då funkar det inte med blogspot-bloggar. Någon som har något tips? Någon som har någon förklaring?
Ja sen har jag överlag svårt att hänga med och kommentera hos er alla, det var utan tvekan bättre att vara mammaledig ur det perspektivet. Att läsa bloggar på jobb hade varit kanon men jag tvivlar på att mitt jobb hade betalt mig lön för att läsa bloggar hela dagen. Haha

Men alla ni, jag läser era ord! Ha en härlig helg och en fin första advent!

7 kommentarer

  • Jag har problem med att AjFånen och Grodan (miniIpad:en) inte känner av att popup-rutan för att skriva in sitt namn och hemsideadress finns så det går inte att skriva något. 🙁 Jag trodde att det var en bugg som skulle fixas nu i sista IOS men det gjorde det inte. Så himla tråkigt

 1. Gulle! Jag har inte heller några direkta problem.. fast det är segt att kommentera via mobilen + att jag kikar in på andra bloggar via Bloglovin. Har du testat att läsa inläggen i mbilen via bloglovin istället? Kraaam och ha en superfin helg!!

 2. Har hört massor av gånger att det inte går att kommentera på bloggen….
  Har ingen aning om varför eller vad sjutton jag ska göra åt det.

  • Tror inte det är ngt du kan göra för jag tror det ligger hos Apple eller möjligen hos Blogspot.
   Fast nu har jag kommit på hur jag ska göra så nu hoppas jag på att vara back in business. 🙂
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.