Sista veckans sista dag

20120824-141538.jpg

Vad är det med mig? Jag kan väl inte redan drabbats av en höstblues?
Idag hade jag helst stannat i sängen med täcket över huvudet. Dom är inte många längre dom här gråa dagarna men dom är fortfarande lika tråkiga. Fast dom är ju rätt bra dom här grå dagarna ändå för det är i den gråa dimman som jag ser klart vart jag vill komma med mig själv, med livet.

Man tar sig framåt i livet genom dagarna som går, bra och dåliga dagar.

Nu har skapat mig en plan. Jag är inte helt nöjd med planen men den är nödvändig om det inte blir den förändring som jag hoppas på förväntar mig. Ja lite kryptiskt men det får ni stå ut med ett tag

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.