Six feet from the edge

Please come now I think I’m falling
I’m holding to all I think is safe
It seems I found the road to nowhere
And I’m trying to escape
I yelled back when I heard thunder
But I’m down to one last breath
And with it let me say
Let me say

Hold me now
I’m six feet from the edge and I’m thinking
That maybe six feet
Ain’t so far down

Detta är en av mina låtar. Ni vet de där låtarna som hjälper en igenom både det ena och det andra. Jag älskar denna låten men så fort jag hör den så är jag tillbaka i min gamla lägenhet där jag inte alls mådde bra. Olycklig kärlek, taskig ekonomi, energitjuvar, många tårar men en och annan guldklump också. En fin vän, skratt och insikten om mig själv som skapades i kaoset. Sen kan jag ju inte annat än tänka på när jag fann Kärleken en våning ner och då klappar hjärtat till lite extra och leendet väcks på läpparna. Tänk vad musik kan få mina tankar att dansa loss som fågeln i Kalle Anka på julafton.

20130627-071142.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.