Skaffa aldrig föräldrar

Skaffa er aldrig föräldrar! De drar upp mig jättetidigt, säger åt mig att skynda mig, säger åt mig att äta mackan, säger åt en att skynda mig, säger åt mig att klä på mig, säger åt mig att skynda mig, säger åt mig att borsta tänderna, säger åt mig att skynda mig, säger åt mig att ta på mig ytterkläderna, säger åt mig att skynda mig. Sen sätts jag i en iskall bil och körs till förskolan. Tur att det är dit jag körs för där finns fina människor som inte säger till mig att skynda mig. Ja skaffa dig en förskola men inte föräldrar. För när jag väl är på förskolan så drar föräldrarna trots att jag visar hur mycket jag älskar dem genom att låta mina tårar falla, ropar på dem med min allra ljusaste röst och sträcker mig efter dem. Nä skaffa er aldrig föräldrar!

20130125-070729.jpg

5 kommentarer

  1. Precis. Och varje morgon/kväll tänker jag “i morgon ska jag gå upp tidigare alternativt gå hem från jobbet tidigare, jag ska vara en bra mamma och inte stressa och inte skynda”. Jo visst… Vardagens gissel skulle jag kalla denna stress. Tur att vi är många som delar den, det blir liksom lite lättare då när man vet att man inte är ensam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.