Sköna helg, välkommen!

20120323-163601.jpg

20120323-163554.jpg

Nu är det helg! Vilken underbar känsla.

Idag har det varit en udda dag. Det började med tågstopp i Lund och bussarna till Malmö fylldes givetvis på två sekunder. Då är det fint att ha vänner! Sanna har en lika underbar pappa som jag har bara det att Sannas pappa fortfarande jobbar i Malmö. Tack Sanna för skjutsen och stort tack till din pappa som var snäll och skjutsade mig och Foten till jobb! Vänlighet

När jag kom till jobb var det dags för möte, ett bra möte trodde jag. Jag skulle vilja citera Vladis beskrivning av mötet men är mina bloggläsare redo för så grova ord? Hans beskrivning av hur vi kände oss efter mötet innehöll ord som fängelse, stor och tvång samt en beskrivning om vad som ofta händer små söta nykomna pojkar i amerikanska fängelser. Aousch!
Min spontana reaktion – Gud så skönt det är att inte driva företag. Haha

Men nu skiner solen och jag är på väg hem till mina pojkar och ett paket från Ellis Corner. Älskar’t

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.