Skratt och Harmoni

Idag är en skön dag. En skön dag fylld med skratt, möte om olika planer och kvalitétstid. Kan det bli bättre?

Ikväll blir det först fotbollshäng med Kärleken och AffePaffe medan storebror jagar bollen. Efter det ska jag ha kvalitétstid med mig själv och få Harmoni hos fina Ina. Vårfina naglar ska skapas. Att sitta ner i lugn och ro för att bli ompysslad är viktigt och avstressande. Kvalitétstid!

Nu ska jag försöka klura ut om jag ska påpeka för Skånskan att det här är min bild och jag vill anges som fotograf. Är det tramsigt av mig att begära en ändring nu i efterhand? Men det är min bild!

20130424-170047.jpg

20130424-170435.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.