Snabbmat

20120304-181948.jpg

I vårt hem har vi vår egna lilla snabbmat (nåja i syrrans hem också, när mannen hennes inte är hemma). Vi gör en pastasås med tonfisk, salt och peppar serverar med pasta *doh*. Snabbt, gott och enkelt precis som snabbmat ska vara. Barnen gillar det dock inte därav köttbullarna på bilden.
Idag tänkte jag att jag skulle förändra, förnya rätten lite. Tillsatte rödlök, majs och vitlök. Jodå i teorin lät det gott, i praktiken inte fullt lika gott.
Tillråga så funderar kärleken på sin mage, bara det inte är maginfluensa. Har jag sagt att jag får panik så fort någon har minsta lilla körning i magen? Förra årets vinterkräksjuka har gett mig svår fobi mot att mina familjemedlemmar ska insjukna. Hade jag haft en enda chans att rymma så hade jag. Jag hatar magsjuka! Fast vi vet ju inte vad det är för körning kärleken har. Jag hoppas på fispåtvären-åkomman.

3 kommentarer

 1. Här var det ju en liten gosse som kunde äta on-ix åtta dagar i veckan.
  Jag har fortfarande aningen svårt för det men det beror nog mer på att jag saknar honom så det gör ont när jag gör den (och liiite av att jag förätit mig på det)

 2. Hur ska den göras?

  Vi har gjort en med matlagningsgrädde o ost. Majs är gott till inte i!

  En ny snabbfavorit här; philadelphiaost, äggula, persilja och stekt bacon på pasta. Mums!! Tycker jag… Här har vi en som nyss insett att kommer från djur… Vi äter alltså döda djurs muskler. Hönornas barn. Faktiskt ganska osmakligt och svårt att förklara när man ser det så ; )

  Hoppas ni slipper magsjukan!! Håller tummarna! Det ÄR vidrigt!

  • Det är egentligen en stuvning som man gör fast då som sås istället.
   Du har helt rätt majs är gott till, rödlök är gott till och vitlök är varken gott i eller till. Haha

   Ja vad gör man när dom börjar så. Hmm. Jag kommer aldrig tillåta att mina barn blir vegetarianer medan dom är små men när dom är tonåringar är det upp till dom själva att välja.

   Kärleken är hemma från jobb idag så vi får väl se hur han mår. Bara det inte är magsjukan. Undras om jag kan bo på jobb. Hmm. 😉

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.