Snart, snart, snart

Bara ett högst två samtal till och sen får jag gå hem!

Hade precis ett intressant samtal om Guernsey.  Har ni hört talas om det? Det har inte jag och inte heller personen som skulle arbeta för ett företag från Guernsey. Guernsey är ett direkt styrande fögderi som lyder direkt under den brittiska monarken d.v.s. Guernsey är inte en del av United Kingdom och inte heller med i EU. Det är när jag får sådan här samtal som jag älskar mitt jobb men önskar att jag hade varit bättre i skolan, i.a.f. på geografi.

 

Flag of Guernsey.svg

Rätt fin flagga måste jag säga. Den flaggan får mig att tänka på Ivanhoe, han den där läskige som får för sig att kalla hon den vackra för häxa.

 

Nu slutar jag! WooHoo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.