Snörvel och host

20130925-165029.jpg

20130925-165014.jpg

Ja om ni har varit av med mig så beror det på att jag har varit fullt upptagen med att torka snoriga näsor och torka febriga pannor. Hösten är här och med den förkylningarna.
Är ni rustade för kylan? Idag fick jag hem barnens ytterkläder från Pompdelux och de är så fina att jag riktigt längtar tills de kan börja använda de. Ja imorse var det ju inte mer än 1 plusgrad så västarna kan de ju ha till och från förskolan redan nu. Yey! Då är det värre med mig, vad ska jag ta på mig? Jag har en skepparkavaj som jag tycker mycket om men jag har tappat alla knapparna i den så nu går den inte att knäppa. Jag har sytt dit knapparna säkert 5 gånger men tråden slits sönder hela tiden, sist använde jag t.o.m. björntråd men det hjälpte inte. Jag har funderat på att köpa ny jacka men jag vet inte vad jag vill ha för jacka. Dagens i-landsproblem är definitivt att jag inte tycker det finns några snygga jackor i min storlek som även passar min plånbok.
Jag gillar hösten, det gör jag verkligen, men detta året blir jag mest stressad av den. Så fina höstdagar men vackert ljus och härliga färger men så lite tid till att fotografera. Jag har fullständigt tröttnat på detta hektiska liv. Hela tiden är det något som ska göras, något som måste fixas, någon som ska firas. Missförstå mig inte, jag firar jättegärna de som ska firas men varför måste allt krocka?

Nu är middagen intagen, diskmaskinen är ingång, tvättmaskinen arbetar och snart är äldste sonen ombytt för sista fotbollsträningen för i år. Dagen kom och gick alltså. Nåja det kommer väl fler dagar där jag kanske kan smita iväg med min kamera. Jag hoppas på en lång och vacker höst!

20130925-165038.jpg

20130925-165045.jpg

1 kommentar

  1. Lillan var den enda utan mössa och vantar på dagis i morse. Då känner man sig inte så mycket som en rutinerad trebarnsmor…

    Kan dock säga att samtliga i kön på H&M höll i trepack med fingervantar. Så det var inte bara jag som överraskats av kylan.

    Jacka är supersvårt. Jag är efter mycket velande väldigt nöjd med min (måste dock köpa till ett foder känner jag) men den där kappan jag eg var ute efter, den är en utopi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.