Snurra min värld

Jag blir så full i skratt när jag känner hur vinet har fått min värld att snurra.

20130310-232907.jpg
När vi hade checkat in och lämnat sakerna på våra rum så satte vi oss i loungen, Jenny hade ju inte ätit middag. Jag tog mig ett glas gott vin. Jenny tog sig en fantastisk hamburgare.

20130310-233114.jpg Som jag försökte sno. Haha Tyvärr var Jennys hamburgare rå, mm rå inte lättstekt utan rå, så den fick åka tillbaka. Jenny fick en ny burgare och jag fick ett glas vin till. Inte dumt alls faktiskt. Så där satt vi i loungen snackade och skrattande. Plötsligt var vinet slut och Emmas värld snurrade. Jag blir så full i skratt när min värld snurrar, när min värld snurrar av två glas vin. Haha

Nu ska jag sova av mig skrattet! Sov gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.