Soffhäng

Idag vaknade jag med huvudvärk, igen. Jag funderade starkt på att gå till jobb, fixade till mig och lämnade barnen på förskolan, men det gick inte. När huvudvärken är så stark att det känns hela vägen ner i ryggen så bör man nog tillåta sig vara hemma och vila. Eller?
Jag har i princip legat i soffan hela dagen. Gott mos! Det är rätt kul det där att titta på all dag-TV. Jag har gråtit till Oprah och Extreme Makeover Home Edition, väckt längtan efter ett nytt hus till liv p.g.a. En plats i solen, låtit Blomkrisen slå till med full kraft till Trädgårdstoppen, skrattat så tårarna flödade till Ellen och dreglat över vackra kläder och accessoarer till Kardashians och The Real Houswifes of NY. Ja och så har jag fascinerats av TV-shop, det är verkligen hysteriskt underhållande. Haha

Blomkrisen är verkligen väckt så nu ska jag ta min kamera och bege mig ut i trädgården för att se vad som har kommit fram nu när snön håller på att smälta bort. Kanske lägga lite granris över växterna så att inte vårsolen bränner de. Som jag längtar efter att peta ner mina fingrar i jorden och se blommorna stråla tillbaka mot solen.
VÅR!

DSC_5428_red_co

DSC_5476_red_co

DSC_6487_red_co

DSC_4860_red_co

6 kommentarer

 1. Härligt att du kan se det från den ljusa sidan. När jag har varit hemma en heldag framför tv:n börjar jag tappa hoppet om mänskligheten… 🙂

  Och krya på dig för sjutton!!!!!

  Kramar

  • Tack!

   Jag tittade lite kort på Malou klockan 10, eller vad det nu heter, och där diskuterades Nordkorea och då grät jag också en skvätt. Vart är vår värld på väg?
   Sen tittade jag på ytliga program och fattar inte att folk käftar om småsaker och det blir tv. Vi är ett konstigt djur, vi människor.

   Kram

  • Nä huvudvärken är inget skoj. Jag påbörjade en utredning för 5 år sedan men sen började magen växa på mig och då tyckte läkaren att det var meningslöst att fortsätta, hormonerna påverkar ju något enormt. 🙂

   Ja tänk när vi kan gå ut i våra trädgårdar och njuta av blommorna istället för att titta på bilder. Men snart, snart är våren här med full kraft.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.