Söndag eller måndag

20120506-214003.jpg

Idag har jag varit förvirrad ang. om det är söndag eller måndag. Det började med ett sms till frukosten som slutade i ett samtal där vi var rörande överens om att verksamt.se borde göras om och göras rätt. haha
Det känns bra att jag ska börja Bokföringskursen imorgon så jag får en repris och mer noggrann genomgång än när jag läste in den i december. Bara lite udda att gå kursen efter företagskursen med tanke på att bokföringen är ett kompetenskrav för att få gå företagskursen. RA när de är som bäst. Höhö

Dagen slutade i princip på samma sätt som den började d.v.s. med jobb. Denna gången var det dock mer gamla kunskaper som skulle plockas fram.

20120506-214347.jpg
Ibland saknar jag 1205F0202 något otroligt.

Tur att jag har ett jobb som jag gillar så att sådana här dagar mest får mig att le.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.