Tål inte jobbet

20130809-171715.jpg

Jag måste nog sluta jobba eller iaf inte jobba mer än två dagar per vecka för jag verkar vara allergisk mot jobbet. Hehe Som en icke helt genomtänkt idé har jag startat helgen (för vi är ju redan överens om att fredagen tillhör helgen) med huvudvärk. Jodåsåatt hela natten har varit ett enda vridande och snurrande, så till den milda grad att när jag vaknade imorse hade jag snurrat bort lakanet. Efter att jag hade lämnat barnen tänkte jag att jag skulle titta lite på tv tills huvudvärken var borta men jag somnade och vaknade med huvudvärk igen. Så tänkte jag att jag kanske skulle äta lite lunch men jag somnade och vaknade med huvudvärk igen. På den vägen är det så nu tänkte jag följa med resten av familjen på rally, ta med mig massa kaffe och sätta mig på en stubbe och njuta av den friska luften. Ska jag ha huvudvärk hela dagen kan jag lika gärna ha det ute som inne. Mögochskitochmöghuvudvärk.

Ha en härlig fredag!

20130809-165556.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.