Tänk om!

Idag är det en tuff dag. Idag ville jag inte alls gå till jobb. Jag ville inte heller vakna när tåget körde in på Malmö C. Nä jag ville helt enkelt sova idag – inte jobba!
Tänk att få en dag hemma, en dag för mig själv där jag kan göra sånt som jag inte har haft tid med innan. En dag där jag i lugn och ro kan läsa in mig på det jag har missat, på altanen med en kopp kaffe i handen. Tänk att få rå över min egna tid!

Ja jag har många drömmar, stora drömmar, drömmar som jag borde våga låta få luft under vingarna. Jag missar alldeles för mycket när jag väntar på garantier, det finns bara två garantier i livet och det är att födas och att dö. Men visst hade det varit skönt med garantier att det inte svider om vi misslyckas?! Tänk om-leken är en rolig lek att leka. Leker ni den?

Tänk om jag inte hade behövt jobba då hade jag…
Tänk om jag hade bott i England då hade jag…
Tänk om jag hade drivit en affär då hade jag…
Tänk om jag hade byggt ett hus…
Tänk om-leken!

Ja tänk om-leken är lite som med tågtankar det är roligt att låta fantasin flöda. Det tycker jag är viktigt att låta fantasin springa loss fullständigt. Även fantasin behöver motion!

Tänk om jag hade haft fikarast nu!

20130625-150147.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.