Tankar och funderingar

20130402-165904.jpg

Den sista tiden har jag haft väldigt mycket funderingar. Jag tycker mig märka att många mer och mer vänder sig åt det negativa. Hårda ord uttalas, folk döms, egoismen flödar och negativiteten gror. Varför har det blivit så här? Var person för sig och måste man kliva över lik för att få det man vill så får det vara så. Ett sådant här samhälle vill jag inte vara delaktig i.
Jag vet att jag har förändrats. Jag vet att jag har en fruktansvärd snabb och vass tunga men jag kämpar varje dag för att inte vara den personen jag var förr. Jag försöker att se var person med rena glasögonen och inte jämföra. Jag lyckas mer och mer men när jag misslyckas och faller tillbaka i gamla mönster så gör det för ont. Därför har jag fattat beslut den sista månaden som jag aldrig trodde jag skulle fatta. Det är en tung och hård stig att klättra men den stärker mig och får mig att må bättre för det är det vänlighet gör – får en att må bra. Det jag sänder ut är det jag får tillbaka det är min fasta övertygelse. Jag tackar Tess och Annika för att de har öppnat ögonen på mig och tack Emma för att du har lärt mig att människor som irriterar mig ska stoppas in i gråzonen så att jag inte slösar energi.
Så till er alla vill jag säga – välj godhet och vänlighet!

20130402-165959.jpg

1 kommentar

  1. Godhet och vänlighet – det väljer jag med 😀

    Och otrevliga människor ska jag inte låta suga energi ur mig – livet är för kort!

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.