TGIF – mycket bra förkortning

Thank God It’s Friday!

20130830-153339.jpg
Nu är det alltså helg och jag ska hem och jobba. Eller ja vi ska jobba för nu ska det skapas fotomiljöer och då får vi allt hjälpas åt. Han är inte så dum Kärleken min på att komma på idéer och inte heller har han svårt för att förstå hur jag menar, hur jag vill ha det. Det tycker jag är en bra egenskap, att förstå hur jag vill ha det. Haha.
Det kan vara så att han får tejpa fast en sak i ett äppleträd idag. Vi får se vad vi kan hitta på. Nu ska jag kasta mig ut och försöka, våga riskera att misslyckas.
Jag får nog ha en mojito i närheten också för det är ju trots allt fredag!

20130830-153934.jpg

1 kommentar

  1. Såklart! Underbara ord, att våga och även våga misslyckas. Släppa på bromsen, ta ut svängen. Härligt!

    Det blir säkert superbra!

    KRAM, trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.