Trevlig kväll, svår morgon

20140226-082431.jpg

Igår gick jag och kollegan till Källarkrogen. Det var en mysig restaurang som jag har ätit på förr men kan inte för mitt liv komma ihåg när eller med vem. God mat, bra service, efterrätt, gott vin och bra sällskap gav en härlig tisdagskväll.
Idag var det svårt att vakna, jag ville bara sova. Jag är ju en sån där person som sover bra var jag än sover men på hotell sover jag nog lite extra bra (det är ju tyst, mörkt och ingen som stör) och då är det svårt att vakna.
Nu är frukosten äten, väska knäppt under hot om explosion och jag är redo för sista dagen på kursen.
Ikväll är jag hemma hos älsklingarna igen, min rosa vägg och mina raggisar. Gott!

20140226-082411.jpg

20140226-082418.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.