Tur internet finns

Hur fick vi reda på information innan internet fanns? Ramlade in på Hemnet idag och råkade då landa på det här huset – svärfars hus! Jag visste att Åsa vill bo på en hästgård, det är hennes stora dröm, men inte visste jag att det hade gått så långt att dom säljer sitt hus. Undras var dom ska flytta nu. Trist om dom liksom svärmor flyr Höör.

Vad tror ni Emma (Antes lillasyster) har för intresse?
Danne har två intresse - fotboll och datorn. Märks det?

Jag förstår inte varför Antes sidor är så hemlighetsfulla av sig. Varför berättar man inte sådant här för sin son? Fast i ärlighetens namn så berättade inte vi för Lasse och Åsa att vi hade köpt hus förrän efter vi hade köpt det. Men vi blev också idiotförklarade den gången vi försökte berätta för dom så det kanske inte var så konstigt att vi höll tyst.

Vi får väl se när vi får reda på vart dom ska flytta. Vicce kommer bli överlycklig om dom flyttar till hästgård så Emma kan ha sin häst hemma. 🙂

3 kommentarer

  1. Ett annat av de husen var vi och tittade på för en herrans massa år sedan… Kan fortfarande tänka mig ett, men inte banken…

  2. Vi har nu fått reda på att svärfar ska flytta, no shit Sherlock… Dom har köpt en hästgård i Höörs utkant eller nä det kan man nog inte säga. Precis utanför centrum är nog närmre sanningen. Söveröd heter det. Det är en fin gård, har varit där många ggr. En av mina fd chefer har ägt gården.
    Ska bli kul att se hur Karin & Lasses gård ser ut nu, dom sålde det för några år sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.