VAB

Det är inte helt fel att vabba när stora barnet är på morfar&Viccedag och sjuke sonen inte har kräkt en enda gång utan bara sover gott i sin säng.
Fast ja jag saknar jobb. Tur jag har sällskap här i soffan.

20120217-132557.jpg

8 kommentarer

 1. Oooo, vilken trevlig kompis du har i soffan!! Min kompis i soffan ryms så himla bra i den där ursnygga Höganäskoppen vi fick – eftersom det är nästan det enda som “går ner”, flytande…
  Så jag får väl säga att jag VAF:ar då…? Eller… Vård Av Förälder…??
  Herregud så sjuk jag är – kan inte röra mig utan att febern drar igång TROTS Alvedon! Och jag som har så låg kroppstemp normalt sett, det känns ju helt sjukt att ha feber när termometern visa 36,8 grader men för mig är det samma sak som 38,4…

  Jadu, som jag skrattade när jag läste din hälsning! En mjuuuuk skrubbtrasa!! Ha ha haaaaa!! Min son (5,5 år) snodde påsen som örngottet låg i och gjorde det till en sovsäck till sin favvonalle Ryddarnallen (han hade lite svårt att säga Riddare när han var pytte)
  Men vad kan det vara för något? En resekudde? Eller är den för liten för det? Hur stor är den?? Lägg upp en bild! 🙂 Jag fick ett fiiint foto på dig i baren när vi garvade åt Nils Pils och Pär Bärs. Får jag lägga upp den??

  Kram!

  • Usch stackare! Krya på dig och nyttja den underbara koppen med massa gott som även gör gott.

   Åh påsen, den har jag glömt visa för Vicce. 🙂 Den kommer bli en bra bilpåse. Ska lägga upp skrubbkudden. Haha

   Självklart får du lägga upp bilden, bara skoj.

   Krya nu på dig väl.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.