Vad gör vi väl idag då?

Jo idag gör vi sånt där som man inte ska göra det vill säga vi är överallt och småpillar. Vi har spänt upp lakan för trappan för att Kärleken ska få en känsla av hur det blir om när vi bygger igen den.

20130106-143437.jpg Tjusigt värre va?
Vi planerar inköp av husgeråd. Exakt vad för muggar vill vi ha? Vilken sorts kaffemaskin vill vi ha? Ja och jag tänker på gardinerna fortfarande. Kärleken tänker på golv till vardagsrummet. Som ni förstår så blir det ju inget gjort alls utan vi ger upp istället och bara sitter på vars en stol.
2013 ska bli ett förändringens år för oss. Inte någon himlastormande förändringar men vi ska ta oss dit vi vill eller i.a.f. en bit på vägen. Hemmet ska fortsättas fixas till, trädgården ska renoveras upp, vi ska se till att ha porslin så vi inte behöver låna längre osv. Som sagt inga stor förändringar men förändringar som tar oss till det hem vi vill ha (tills vi accepterar att vårt hus är för litet och köper nytt).
Men först ska jag ta en Latte

20130106-144152.jpg

3 kommentarer

  1. Så spännande med en massa pyssel i hemmet! Blir verkligen inspirerad! 😀 Och latte… mums!!! Vad gäller pompomsen: busenkelt att göra! Man ska bara tänka på att man behöver flera ark silkespapper till varje pompom, så att det blir fylliga. Testa! Det blir verkligen så himla fint! 😀 Och recept kan nog vaskas fram. Hihi. Det var min syster på bilden. Kram och tack för dina fina ord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.