Valborg på Landön

Igår var det Valborgsfirande och som traditionen bör så var det svinkallt när det var dags att tända majbålet. Jag tycker det är fint när naturen kör samma tradition varje år, lite som regn på julafton inte önskvärt men vanligt.

DSC_5162 DSC_5179 DSC_5185Det var mysigt med fackeltåget (som vi missade för vi satt i husvagnen och värmde oss) som gick från hamnen upp till campingens badplats. Majbålet var längst ute på badbryggan och det var väldigt vackert.

DSC_5186Han som helst spexar framför kameran var glad som en speleman för bästa pompisen var här.

DSC_5189

Bästa pompisen som tappat så många tänder att han snart har tömt Tandféens pengapåse.

DSC_5183Papphammar Jr var förstås också med. Den ungen kan trilla precis på samma sätt som Papphammar och han slår sig lika lite som Papphammar gör! Go’a unge!

DSC_5190Envise Rudolf var också med och var inte fullt lika nöjd med tillvaron. Det kan ju bero på att han envisades med att gå i puckotofflor och öppen jacka så att han var kall som en isbit men men är man Envise Rudolf så är man och då fryser man hellre än lyssnar på mamma och pappa.

DSC_5198En riktigt trevlig (men kall) kväll med härligt tokiga familjen Stjerntoja! Nästa gång hoppas jag att de har fått sålt sin husvagn så de kan komma på husvagnssemester. hehe

 

 

 

 

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.