Vänd på det!

20130503-134147.jpg

Idag fick jag ett negativt besked. Det var inte helt oväntat men förklaringen till att det blev ett negativt besked gör mig ursinnig. Det gnager och skaver på mig. Jag köper inte den förklaringen! Jag accepterar svaret, jag har inget val. Men förklaringen alltså – jag lackar ur och vill skrika fula ord fast vad tjänar det till? Inte ett enda jota! Så nu tänker jag ta all den negativa energin och lägga den på något positivt istället. Detta ska inte få hindra mig. Det kommer ta några år men så länge jag känner att detta är vad jag vill så ska jag kämpa fram förutsättningarna för att lyckas. Jag vet mina alternativ och inga är otänkbara bara inte genomförbara just i denna stund.
Att få ett beslut är alltid bra för det är först då jag kan gå vidare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.