Varje steg räknas

| 7 kommentarer

Jag försöker peppa mig själv för självförtroendet vacklar. Jag sorterar mina tankar och fokuserar på de som för mig framåt. Det kommer ett mail och självförtroendet får en knuff i rätt riktning. Jag skickar ett meddelande på FB-chatten och får så mycket boost tillbaka som bara går att skicka genom en chatt. Självförtroendet klättrar lite högre upp. Det kom ett samtal, ett samtal som fick självförtroendet att nicka och säga aaa jag kan men med viss skakning.

Plötsligt så finns den där igen, längtan efter att få skapa, längtan av att få fånga tillfällena, längtan efter att få vara kreativ. Så jag skapar miljön, riggar kameran och sen är jag fotomodell och Kärleken fotograferar. Vi är ett bra team!
Nu är bilderna redigerade och skickade vilket alltid gör mig lite nervös/osäker.
Vi får väl se vad som kommer ut ur det här kanske magsår, kanske större självförtroende. Oavsett så ska jag försöka att ha mer skoj!

20140128-230048.jpg

20140128-230055.jpg

20140128-230110.jpg
Jag övar mig på att stå framför kameran.

1 person har hunnit för dig

7 kommentarer

 1. Otroligt vackra bilder!! Verkligen superfina! 🙂

  Du skrev hos mig att Neybers är som Sims. Sims är ett spel va? Neybers är inget spel. Googlade Sims bilder och håller inte riktigt med att de liknar varandra (förutom att man kan möblera då). Neybers är mer modernt och med ”riktiga” möbler från olika svenska butiker. Sims ser lite mer ”barnsligt” ut, om du förstår vad jag menar?

  Kram kram!

  • Nja jo men jag tänkte en vuxenversion av Sims. 🙂 Men fortfarande minus figurerna och själva spelbiten dvs bara inredningen kvar vilket var anledningen till att många tjejer spelade Sims. Haha

   Jag tror jag ska prova det!

   Kram

 2. Det låter bra, heja dig. Vad är det för spännande grejor då, som du skickade bilder till och så?

  Kram Victoria

  • Sambon har företag där jag fotograferar ibland åt hans kunder. Just nu var det lite doftljus men även så har vi gjort visitkort som ska lämnas till kund imorgon och det känns lite nervöst.

   Kram

 3. Japp, heja dig! Och du, snygga bilder ;-)!

Lämna ett svar

Obligatoriska fält är märkta *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.