Vi julade

På julafton var vi hemma hos mor och far, vi som i systrarna med sina bihang. Det var en lugn och stressfri jul, riktigt skönt var det. Vi hade bestämt att det inte blev några julklappar till oss vuxna i år, ja den som ville köpa fick ju det förstås så det byttes mellan respektive kan man väl säga. Jag blev dessutom bortskämd och fick julklappar av mina systerdöttrar. Söta töser jag har. Känner sin moster gör de också för Becks hade virkat en mössa och raggisar till mig så jag inte skulle behöva frysa och Katta hade köpt en fotoram till mig, en ram med plats för många foto. Tack töser!

Alfred och Vincent var uppspelta så de höll på att riva hela huset, även om det var en smula jobbigt så var det härligt att riktigt se på pojkarna hur fjärilarna flög runt i magen. Julen är magisk.
DSC_5577

DSC_5582De fick vara Kattas små hjälpredor och dela ut paket, oj vad det var spännande att lyssna på vem nästa paket var till.

När paketen var utdelade och vi hade kämpat om vem som skulle få de mest eftertraktade paketen i paketleken så var vi alla trötta och väldigt nöjda med dagen. Nåja Lex (Gerdas ena Husky) var nog mest nöjd för han var den enda som fick Janssons Frestelse. haha
DSC_5594 DSC_5590 DSC_5585 DSC_5580
Jag tror att mina kära ( )-er njöt väldigt mycket av att ha hemmet fullt av barn och barnbarn, Becks saknades oss och lika så den där lille linotten som inte är så liten längre. De var med oss i tanke (och via IG)DSC_5597

Det är skönt att kunna krypa upp i mormors fåtölj och försvinna in i den magiska världen av Minioner som jagar bananer eller TMNT som jagar pizzor.
Det var en sådan där härlig och lugn julafton som bara är skön.

Dagen börjades med den traditionella julskinkan på bordet och så många tända ljus som man bara kan! Julen är den bästa tiden på året!
DSC_5575 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.