Vid havet

Långt om länge kom vi hit, en promenad, ett tåg och lift med systeryster som kom vi äntligen till husvagnen så man behöver inte ha bil för att ha husvagn fast det underlättar förstås. Haha

20140529-223443-81283745.jpg

20140529-223444-81284094.jpg
Barnen är supernöjda och jag känner hur irritationen som jag burit med mig sen igår börjar sakteliga rinna av mig. Här är själagott att vara.

20140529-223623-81383251.jpg Fast ja lugnet varar ju inte så långe när man har en huligan till son. Behöver ni något testat för barnsäkerhet så är det definitivt Alfred ni ska låna för klarar inte han att hitta någon säkerhetsmiss så gör ingen det. Haha

7 kommentarer

  • Du kan tro att vi gör! Rosévin i handen och kärlek i sinnet (även till den lille klätterapan fast han tidvis driver mig från vettet)

 1. Härligt! Vi missar Skåne den här Kristi himmelsfärd (för första gången på evigheter) tyvärr. Men Minimara på söndag gör att helgen blev lite för kort för den långa resan. Men snart är det sommarsemester!

 2. Alfred är alltså precis som Hasse var när han var liten. Det hängde i rätt bra i början av vårt förhållande med och när han kom hem till mina föräldrar och började fingra på grejer Ojade mamma sig. Du kan vara lugn, det lägger sig, även om det inte försvinner helt. Det finns mycket och många fördelar med att vara en pillerfingrig liten pajk.

  Kram

  • Hahahahahaha det finns alltså hopp för hans blivande partners nerver. Hahaha
   Det är härligt med hans nyfikenhet men det är tidvis väldigt påfrestande också.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.