Vill inte, vill inte, ville verkligen inte

20120518-064629.jpg

I natt har inte varit någon rolig natt. Någonstans runt midnatt vaknade Affe och var jätteledsen, över med honom i vår säng. Två timmar senare var det Vicces tur, över med honom i vår säng. Två vuxna, två barn och en 1.60 säng är inte optimalt men det går. Det är till och med lite mysigt.

När klockan ringde två timmar efter Vicces intågande förstod jag inte alls hur jag kunde vara så dum så jag hade sagt jag till att jobba idag. Det var alldeles för gott att sova i en varm och mjuk säng med ett barnben över magen och en barnhand i huvudet. Oj så svårt det var att stiga upp.

Nu sitter jag i.a.f. på tåget på väg till jobb. Är det inte fredagsfrukost idag blir jag ledsen för jag behöver fredagsfrukost idag.

4 kommentarer

  1. *s* men herregud kvinna hur får du plats ??
    Vad är det dom säger ? – finns det hjärterum finns det stjärterum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.