Welcome back!

Oh yes the net is back! Alltså det var verkligen tålamodsprövande att vara internet, så himla löjligt för jag har ju levt den största delen av mitt liv utan internet. Men nu är det iaf tillbaka och jag kan vara glad och surfa runt och säga hej till er alla. Blogglandia turné liksom. haha

Idag arbetar jag hemifrån och tja det är nog inte min mest produktiva dag fast det handlar inte om att jag är hemma utan om arbetsuppgiften. Att läsa ställningstagande och stödsvar suger ju energin ur vem som helst. Sånt ska läsas i lagom dos.

DSC_2462 DSC_2458

Jag var jätteduktig och började jobba tidigt imorse, dukade fram en latte och ett stort glas med hemmagjord forsen smoothie, här skulle det jobbas. Men sen någonstans kom tröttheten krypande och då blev ögonen så där tunga och tyckte inte alls att det var en bra idé att läsa om sparandedirektivet. JennyPenny rykte ut som en räddare och föreslog yoga så då hoppade jag och studsade här hemma i ett piggpass med Yoga för Alla på youtube. Sen kom energin men sen kom det en nyhet på intranätet som jag var tvungen att läsa, Micke lyncade mig och Malin behövde en uppkoppling till min hjärna så tja då fick det liksom bara gå före. Det är inget bra att göra så här. Så nu har jag intagit brunch och placerat mig själv i köket istället för att se om det hjälper. Kom precis på att jag ska rita upp Exempt med progression i Illustrator nu när jag ändå jobbar hemifrån. Det är ju faktiskt jobbrelaterat för det här ska jag visa tydligt i Göteborg nästa vecka. Kanske överkurs att rita upp det i Illustrator men jag tar mitt läraruppdrag på största allvar.

Nä nu ska näsan ner i lagboken, handledningen och lärarmaterialet igen. 

DSC_2464

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.