Yeah You Can Be My Muse

| 8 kommentarer

Min fina vän frun har den härligaste personligheten. Hon får mig att skratta, hon får mig att fundera en gång extra, hon får mig att växa och hon låter mig fotografera henne trots att jag tvingar (nåja det var faktiskt hennes förslag) henne ut i kallt vatten med klänning på. Tack Viktoria för att du vill vara min musa och hjälper mig med idéer för roliga och vackra foto. 

DSC_6693 DSC_6722 DSC_6739 DSC_6768 DSC_6791 DSC_6823 DSC_6893 DSC_6934 DSC_6952 DSC_6982 DSC_7011Snabbredigerat, redigerat i mörker men ändå så bra. Ja det går inte att misslyckas när jag fotograferar henne.
Så vacker, så rolig, så himla härlig!
Nästa gång ska Herr Stjernholm allt vara med också!
jag har en plan!

Nu har du chansen att vara nr. 1

8 tankar kring ”Yeah You Can Be My Muse

 1. Frida skriver:

  Hon är vacker vår vän!
  Så bra med de gråblå molnen som bakgrund!

  1. Emma skriver:

   Ja det är hon!
   Ja vi tyckte båda att det var bra mkt häftigare med de molnen än en strålande sol-dag!

 2. Fru Sederblad skriver:

  Sååå fina foton! Bra jobbat av er båda!

 3. Christina skriver:

  Underbara fotografier, vilken härlig vän du har som posar så fint! Ni ser ut att ha haft riktigt roligt 🙂
  Kram Christina

  1. Emma skriver:

   Tack tack. Ja hon är allt bra rolig och crazy vilket jag har fotobevis på. Haha
   Ja vi hade så roligt och skrattade så mkt att jag nästan doppade kameran i havet.
   Kram

 4. Vilka underbara bilder, vad roligt att ha en vän att fotografera och ha så kul med.

  Kram Victoria

  1. Emma skriver:

   Tack! Ja jag är väldigt tacksam över vår vänskap, mer än bara för fotograferingen.

   Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 kommentarer