Yeah You Can Be My Muse

Min fina vän frun har den härligaste personligheten. Hon får mig att skratta, hon får mig att fundera en gång extra, hon får mig att växa och hon låter mig fotografera henne trots att jag tvingar (nåja det var faktiskt hennes förslag) henne ut i kallt vatten med klänning på. Tack Viktoria för att du vill vara min musa och hjälper mig med idéer för roliga och vackra foto. 

DSC_6693 DSC_6722 DSC_6739 DSC_6768 DSC_6791 DSC_6823 DSC_6893 DSC_6934 DSC_6952 DSC_6982 DSC_7011Snabbredigerat, redigerat i mörker men ändå så bra. Ja det går inte att misslyckas när jag fotograferar henne.
Så vacker, så rolig, så himla härlig!
Nästa gång ska Herr Stjernholm allt vara med också!
jag har en plan!

8 kommentarer

    • Tack tack. Ja hon är allt bra rolig och crazy vilket jag har fotobevis på. Haha
      Ja vi hade så roligt och skrattade så mkt att jag nästan doppade kameran i havet.
      Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.